De Ultimate Gift

Van A tot Z een persoonlijke beleving!

Persoonlijke waardering in een luxe geschenkbox

Verras je medewerkers en zet ze in het zonnetje met een persoonlijk eindejaarsgeschenk! Met de Ultimate Gift kun je kiezen uit een groot aanbod verrassende en populaire e-cadeaukaarten vol keuzevrijheid. Van online shoppen tot een avond uit, van beauty en wellness tot klussen en tuinieren. Kortom, volop keuze in producten en belevenissen!

De Ultimate Gift is feestelijk verpakt in een hoogglans glossy geschenkbox en bevat een gepersonaliseerde kaart met alle ruimte voor een persoonlijke boodschap. Op het Ultimate Gift certificaat, chique verpakt in vloeipapier, staan de persoonlijke inloggegevens waarmee je jouw Ultimate Gift kunt verzilveren.  

De Ultimate Gift is er in 6 feestelijke thema’s, waarvan we de gehele look & feel aanpassen en personaliseren met jouw logo en huisstijlkleuren!

Ontdek de mogelijkheden

De Ultimate Gift in het kort:

 • Een gepersonaliseerde verzilveromgeving (eigen subdomein)
 • Keuze uit 300+ e-cadeaukaarten
 • Verschillende waardes mogelijk (bijvoorbeeld per afdeling, locatie, team)
 • De ontvanger kan de waarde overzetten naar één of meerdere e-cadeaukaart(en) 
 • De waarde van de Ultimate Gift kan geheel of gedeeltelijk geschonken worden aan goede doelen
 • De ontvanger krijgt een totale cadeaubeleving; een hoogglans glossy geschenkbox inclusief een full color sleeve, de online gepersonaliseerde verzilveromgeving en persoonlijke kaart, alles met jouw logo in het gekozen thema of design
 • Een feestje om te geven en natuurlijk ook om uit te pakken!

Dit zeggen klanten over de Ultimate Gift

DE ULTIMATE GIFT VERRAST!

Ben jij op zoek naar een veelzijdig en sprankelend cadeau, waarmee je jouw waardering toont en alle medewerkers verrast? Dan is de Ultimate Gift zeker iets voor jou! 

Een verrassend en persoonlijk cadeau voor iedereen!

Voordelen van de Ultimate Gift

Voor jou als gever

 • Een persoonlijk cadeau voor al jouw medewerkers
 • Volledig personaliseerbare, luxe geschenkbox
 • Het grootste aanbod populaire e-cadeaukaarten
 • Een gebruiksvriendelijke online verzilveromgeving passend bij de huisstijl van jouw organisatie
 • Indien gewenst volledig digitaal verkrijgbaar; geen logistieke rompslomp én toch een persoonlijk cadeau!
 • Volledige ontzorging door één ervaren partij

Voor de ontvanger

 • Een persoonlijke, luxe en verrassende cadeaubeleving
 • Het gevoel van oprechte aandacht en waardering
 • Vrijheid om te kiezen uit eindeloos veel producten, belevenissen en/of goede doelen
 • De mogelijkheid om de totaalwaarde te verdelen over meerdere e-cadeaukaarten
 • Eenvoudig online te verzilveren in een gebruiksvriendelijke omgeving
 

TEVREDEN KLANTEN

Bekijk hier de brochure van de Ultimate Gift!


 

Van een avondje uit tot een dagje lekker (web)shoppen. Het kan écht allemaal!

Kies jouw unieke Ultimate Gift

De Ultimate Gift is de allerleukste verrassing waarbij de ontvanger zelf mag kiezen! Er is een ruime keuze uit 300+ e-cadaukaarten. Het aanbod varieert van hele populaire webshops, zoals Rituals, ICI Paris, Decathlon, Wehkamp, Douglas, Omoda, Zalando, en nog veel meer. Nieuw is dat zelfs lokale winkels zich kunnen aansluiten. Ook kan ervoor gekozen worden om de waarde van de Ultimate Gift (deels) te doneren aan een goed doel.

Aanbod cadeaukaarten

 
Populair
 
Webshops
 
Lokaal
 
Goede doelen

Presentatie & Verpakking Ultimate Gift

De Ultimate Gift in een geschenkdoos

De Ultimate Gift is verpakt in een luxe box afgewerkt in wit met goud, glans gelamineerd. In de box zit een certificaat met een unieke inlogcode en pincode, gewikkeld in chique vloeipapier samen met een klein cadeautje. In de box zit ook een kaart in het gewenste thema (incl. logo), die op het vloeipapier in de giftbox wordt gelegd. Op de kaart drukken wij jouw persoonlijke tekst en logo. Om de geschenkdoos zit een full colour sleeve in lijn met het thema van de kaart (incl. logo) die om de giftbox wordt geschoven.

Je hebt de keuze uit 6 feestelijke thema's of een design op maat dat wordt toegepast op de sleeve, de inlegkaart en de verzilverwebsite. De gepersonaliseerde verzilverwebsite is te bezoeken via een eigen subdomein. Het is mogelijk om hierin een persoonlijke boodschap (tekst, foto of videoboodschap) te verwerken.

De Ultimate Gift in een 3-luik kaart

De Ultimate Gift kan ook worden gedrukt in een luxe 3-luik kaart. De kaart is tweezijdig full-colour bedrukt met een feestelijke envelop. De kaart is gepersonaliseerd met jouw boodschap en logo, met hierin ook de inloggegevens. Je hebt de keuze uit 6 feestelijke thema's of een design op maat. De verzilverpagina heeft dezelfde look & feel als de kaart en is te bezoeken via een eigen subdomein. Het is mogelijk om ook hierin een persoonlijke boodschap te verwerken.

Ultimate gift - digitale variant

De Ultimate Gift is er ook in een digitale uitvoering. Jouw medewerker ontvangt een e-mail met een directe link naar de voor jouw bedrijf ingerichte verzilverwebsite (inclusief unieke inlogcode). Hier wordt de medewerker verrast met een persoonlijke boodschap. Dit kan met tekst en foto, of met een videoboodschap. De e-mail met link naar de verzilveromgeving alsook de verzilveromgeving wordt op maat voor jou ontworpen of je kiest uit een van de 6 feestelijke thema’s.

Vraag offerte aan

Bekijk alle looks voor jouw Ultimate Gift

Ontdek onze thema's

Geef vanuit je hart

Raak jij bij je medewerker de juiste snaar door de mogelijkheid te geven om de giftboxwaarde (deels) te doneren aan het goede doel? Dat kan! Wij kiezen elk jaar drie actuele goede doelen waaraan (een deel van) de waarde van de Ultimate Gift geschonken kan worden.
 
Heb je als organisatie zelf een of meerdere goede doelen die je een warm hart toedraagt? Geef het bij ons aan en wij zorgen dat jouw goede doel wordt vermeld in jouw online omgeving.
 

Welk goede doel help jij graag?

Villa Pardoes
Villa Pardoes
Stichting Jarige Job
Stichting Jarige Job
Goede doel naar keuze
Jouw eigen goede doel

Kies jouw thema

6 feestelijke thema's

Ieder jaar ontwerpen wij 6 feestelijke thema's. Binnen ieder ontwerp is er altijd ruimte om jouw logo te plaatsen. Welk thema je ook kiest; de persoonlijke kaart in de Ultimate Gift én de online verzilveromgeving, worden qua design volledig op elkaar en op jouw themakeuze afgestemd. Ieder thema is aan te passen in jouw huisstijlkleuren, wat het nog persoonlijker maakt.

 

Thema 1 - Happy New Year
Thema 1 - Happy New Year
Thema 2 - Snow Stars
Thema 2 - Snow Stars
Thema 3 - Winter Wonderland
Thema 3 - Winter Wonderland
Thema 4 - Jingle Bells
Thema 4 - Jingle Bells
Thema 5 - Mistletoe
Thema 5 - Mistletoe
Thema 6 - Twinkle
Thema 6 - Twinkle
 
Wil je nog een stapje verder gaan?
 
Onze designers ontwerpen graag een full color sleeve, wenskaart en verzilveromgeving volledig in jouw huisstijl of thema! Je kunt daarnaast de verzilveromgeving een extra persoonlijke tint geven door een welkomstboodschap, persoonlijke video en/ of foto toe te voegen.
 
Hierin denken wij natuurlijk graag met je mee.
 

Maak het nóg persoonlijker

De Ultimate Gift in jouw huisstijl?

Je kunt de Ultimate Gift nóg verder personaliseren. Wij ontwerpen de full color sleeve om de geschenkbox, de persoonlijke kaart en de online verzilveromgeving in de huisstijl en look & feel van jouw organisatie.

Om de cadeaubeleving extra biijzonder te maken, kun je in de online verzilveromgeving een videoboodschap plaatsen.
Wil je een extra attentie toevoegen aan de Ultimate Gift? Dat kan natuurlijk ook. Wij barsten van de originele en creatieve ideeën en delen ze graag met je!

Design op maat

Persoonlijke kaart

Online omgeving

Design op maat

Onze designers gaan graag voor jou aan de slag om een design te ontwerpen dat past bij jouw organisatie. Het design wordt doorgetrokken in het totale design van de Ultimate Gift, zowel online als offline.
 
Wil je het design liever overlaten aan een afdeling binnen jouw organisatie of een extern ontwerpbureau? Ook dat is mogelijk. Wij leveren je graag de specificaties aan.
 
 
Een sleeve ontworpen in de look&feel van jouw organisatie

Persoonlijke kaart

Jouw persoonlijke boodschap en logo gedrukt op een full color wenskaart. Een mooi moment om jouw waardering uit te spreken naar de ontvanger en terug te blikken op het afgelopen jaar.

Op de full color persoonlijke wenskaart staat de unieke inlogcode en pincode waarmee de ontvanger naar de online verzilveromgeving gaat, om de Ultimate Gift te verzilveren.

 

Een unieke online omgeving

Wij ontwerpen graag een unieke online verzilveromgeving waar jouw medewerkers
de waarde van hun Ulitmate Gift verzilveren. 

Nadat de ontvanger is ingelogd met de unieke inlogcode en pincode, volgt een welkomstpagina waar jij een persoonlijke boodschap kunt plaatsen en zelfs een persoonlijke videoboodschap en/ of foto kunt toevoegen. 

 

Vraag snel een offerte aan!

Ultimate Giftbox Classic

De Classic Ultimate Giftbox

De vertrouwde Ultimate Giftbox zoals we deze al jaren kennen. Verpakt in een glossy luxe geschenkbox met hierin:
 
 • Een interieur met Webshop Giftcard + 4 zelfgekozen cadeaukaarten (keuze uit 13 stuks)
 • Een wenskaart met jouw logo en persoonlijke boodschap, in het gewenste thema / design
 • Een sleeve om de box, full color inclusief logo, in het gewenste thema / design
 • Een verzilveromgeving te bezoeken via een eigen subdomein
Je hebt de keuze uit 6 feestelijke thema's of een design op maat dat wordt toegepast op de full color sleeve, de wenskaart en de verzilveromgeving. De gepersonaliseerde verzilveromgeving is te bezoeken via een eigen subdomein. Het is mogelijk om hierin een persoonlijke boodschap te verwerken.

WELKE CADEAUKAART KIES JIJ?

Jij als gever bepaalt welke cadeaukaarten er in de Ultimate Giftbox gaan. Je kan kiezen uit 13 verschillende populaire cadeaukaarten en maakt uiteindelijk een keuze van 5 fysieke cadeaukaarten (Webshop Giftcard & 4 zelfgekozen cadeaukaarten). Volop keuze dus!

Lokaal aanbod

Steun jouw lokale ondernemers!

Bied jouw medewerkers de gelegenheid om het saldo van de Ultimate Gift lokaal te besteden! De bakker om de hoek, de wereldwinkel in het centrum, of bijvoorbeeld de  kringloopwinkel buiten de stad.

JIj als gever bedenkt welke ondernemers een leuke toevoeging zijn, wij benaderen de ondernemer en regelen alles. Bij wederzijdse interesse sluiten wij deze ondernemers aan als deelnemer van de Ultimate Gift. 

Een mooi gebaar dus namens de gever, waar zowel de ontvanger als de lokale ondernemer blij van worden!

Maak je voorkeuren kenbaar, wij regelen de rest!

Enthousiast geworden?

Populair

Keuze uit scroll menu:
Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Wehkamp heeft meer dan 400.000 verschillende producten van meer dan 2.000 merken op het gebied van mode en wonen. 
65 sporten onder een dak. De grootste sportwinkel van Nederland! Koop al je sportkleding, sportschoenen en andere sportartikelen bij Decathlon. Onverslaanbaar in prijs-kwaliteit.
Momentjes voor jezelf zijn gewoon te koop! In de meest veelzijdige parfumerie van Nederland natuurlijk. Van de lekkerste cremes tot de nieuwste luchtjes of die ene fantastische lipstick: jij straalt!

 
Bij Zalando is er op het gebied van mode voor elk wat wils, van high-fashion- tot mainstream merken. Welke stijl je ook hebt, bij Zalando kan je terecht voor de mooiste kleding, accessoires, schoenen en sportkleding! Laat je inspireren en shop de nieuwste trends op zalando.nl of in de Zalando app. Bij Zalando betaal je bovendien niets voor de verzending en heb je zelfs 100 dagen de tijd om je bestelling kosteloos te retourneren.
Met je huis ben je nooit klaar. Of je woonkamer nu toe is aan een likje verf of dat je je balkon wilt upgraden: met deze cadeaukaart kun je elke challenge aan en zorg je ervoor dat je interieur altijd trendy en gezellig is.
Te besteden in winkels bij o.a. Xenos, Wehkamp, Riverdale en Trendhopper.

LET OP: Online kan je tot maximaal €50,- betalen met Huis & Tuin Cadeaukaart.
Het advies is om maximaal €50,- op de Huis & Tuin Cadeaukaart over te zetten indien je deze online wilt gebruiken!
Bij ons vind je het totaalconcept voor de man! Naast het grote aanbod van de mooiste modemerken, bieden wij nog veel meer.
Waar geniet je meer van dan van een belevenis? Met de Podium Cadeaukaart reserveer je jouw stoelen voor een geweldige, onvergetelijke avond uit. Ga je voor musical, cabaret, muziek, toneel of dans?
Douglas biedt de keuze uit een prachtig en veelzijdig assortiment geuren, verzorgingsproducten, make-up en accessoires. Van een kleine attentie tot een zeer exclusief cadeau, bij ons bent u aan het juiste adres en uiteraard altijd prachtig verpakt.
Etos is al meer dan honderd jaar jouw vertrouwde drogist. In de winkel én online. Met ruim 550 filialen door heel Nederland is er altijd een Etos drogist bij jou in de buurt. 
Gall & Gall is dé drankspecialist sinds 1884. Koop je wijn, whisky, champagne, bier of sterke drank eenvoudig online.
De Hunkemöller Giftcard is het ultieme cadeau waar elke vrouw blij van wordt. De kaart is vrij besteedbaar in onze winkels en op onze website aan de mooiste BH’s, slips, nachtmode, badmode, hosiery en nog veel meer sexy producten.
Geen stilzitter en gek op het verbeteren van je huis? Met Kluscadeau worden al je klusdromen werkelijkheid. Van de allerbeste kwasten tot de nieuwste klopboormachine of die fijne trap: je kunt er alles mee aanschaffen.

LET OP: Online kan je tot maximaal €50,- bestalen met KlusCadeau.
Het besteden van Lees! Cadeau gaat heel makkelijk en kan zowel online als in de winkel. Hierbij is de cadeaukaart in delen te besteden aan het brede assortiment van tijdschriften, boeken en e-books. Dankzij dit brede assortiment zal er altijd wel wat voor jou tussen zitten! Of je nou opzoek bent naar thrillers, romans, geschiedenisboeken, schoolboeken, literatuur of kookboeken, met de Lees!Cadeaukaart kun je dit allemaal kopen bij onze verkooppunten.
Lucardi Juwelier is de grootste juweliersketen in Nederland. Met een landelijke dekking en een online webshop zijn we altijd dichtbij. Voor de laatste trends op het gebied van sieraden en horloges ben je bij Lucardi Juwelier aan het juiste adres.
De mooiste & meest on-trend sieraden shop je bij My Jewellery! 
Is jouw schoenencollectie al compleet? Bij Omoda shop je de leukste schoenen online. Kies uit de mooiste damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen. En alsof dat nog niet genoeg is, vind je in de online shop ook een ruime collectie aan mooie tassen en prachtige accessoires.
Rituals helpt je deze momenten bewust te beleven en herinnert je eraan om even een stapje terug te doen en ervan te genieten. Of het nu gaat om het nemen van een lang bad of het creëren van een comfortabele sfeer met exclusieve geuren en parfums uit Azië, Rituals helpt je geluk te vinden in de kleine dingen van het leven.
Shoeby staat voor een verrassende, eigenzinnige collectie die vaak wisselt en altijd ‘on trend’ is. Eén ding is zeker: dankzij de diversiteit aan stijlen én onze kleine series, ben je verzekerd van een unieke look. Kies voor een stoer, casual, zakelijk of juist chique outfit. Maak je outfit compleet met een Shoeby accessoire en schoenen. Zo word jij moeiteloos het stralend middelpunt van iedere gelegenheid!
Met deze cadeau card kun je een weekendje weg boeken bij een groot aantal hotels en bungalowparken in Nederland, België en Duitsland. De kaart is te gebruiken bij zowel Weekendjeweg.nl als Bungalows.nl.
Met de Wellness Giftcard geef je een dagje wellness cadeau bij de mooiste wellnessresorts van Nederland en België: Veluwse Bron, Zwaluwhoeve, Elysium, SpaPuur, SpaSense, SpaWell, Thermen Holiday, SpaWeesp en Hezemeer (BE) 

Met een zeer uitgebreid scala aan sauna-, beauty- en wellnessfaciliteiten, staat de volledige dag in het teken van een ware wellnessbeleving. 
De Wellness Giftcard is vrij én in delen te besteden. Of de ontvanger nu alleen kiest voor een rondje sauna, of de dag uitbreidt met een massage of beautybehandeling, de cadeaubon is voor alle wellnessfacetten te gebruiken. Iedereen wordt toch blij van een ontspannen dagje wellness?

Webshops

Keuze uit scroll menu:
De online juwelier voor sieraden en horloges.
Gepersonaliseerde (kraam) cadeautjes, persoonlijk en uniek!
Bij Ik Ben Zo Mooi shop je de tofste baby & kids lifestyle items. Snelle levering, gratis retourneren en service met een glimlach. Shop nu.
De Groene Drogist is dé webshop voor 100% natuurlijke gezichtsverzorging, make-up, haarverzorging en lichaamsverzorging. Met zorg geselecteerd. Gecertificeerd, duurzaam en dierproefvrij. Milieuvriendelijk verpakt en door samen te bestellen spaar je het milieu en je portemonnee.
Zoek je een unieke zitzak? Ikwilzitzakken.nl is dé plek om je zitzak te kopen.
Een saaie fiets kan echt niet meer... Een gepimpte fiets is HOT! Daarom heeft Pimpjefiets.nl speciaal voor jouw de leukste fietstassen, kleurrijke bloemenslingers, grappige fietsbellen in de vorm van theepotjes en paprika's.
Klein & Stoer, de webshop met leukste accessoires en meubels voor de kinderen!
Edelstenen om te dragen als sieraad of ter decoratie in huis, fossielen, Feng Shui producten, wierook en meer. Je vindt het bij Stones & Bones!
Safaary | Voor de ultieme woonsfeer beleving! Oosterse en Arabische woonaccessoires.
Lekker met je handen bezig zijn én een dosis welverdiende ontspanning? Het kan met pipoos! Vind jouw hobby en laat je creativiteit de vrije loop!
Muchachomalo is het heren- dames- en kids ondergoed merk van Nederlandse bodem.
Op zoek naar een nieuw lingerie setje of toch een leuke bikini? Dan ben je bij LIV aan het juiste adres. Ons motto is: persoonlijke aandacht bij elke levering dus naast die prachtige bikini kun je van ons ook een goede service verwachten.
Schoenenwinkel.nl is dé online schoenenwinkel van Nederland. Met de laatste mode tegen de laagste prijs!
Wieleroutfits biedt een uniek en zeer ruim aanbod van retro wielerkleding, Italian style wielerkleding, fietskleding van de profploegen en wielersportartikelen voor iedereen die net even wat anders zoekt.
Otazu is het trendy sieradenmerk voor handgemaakte kettingen, armbanden, oorbellen en ringen met Crystals From Swarovski.
In de webshop van BoekenCadeau kunt u als boekenliefhebber kiezen uit meer dan 100.000 titels, zowel e-books als papieren boeken. Wanneer u met de webshopgiftcard een boek koopt in de BoekenCadeau webshop kunt u door de eenvoud en snelle levering in korte tijd al met uw neus in uw favoriete nieuwe boek duiken.
Amsterdenim is in 2014 opgericht uit liefde voor denim. Sommige toeristen denken dat Amsterdam een stad van zonde is, maar in werkelijkheid is het een stad van vrijheid. Premium denim voor de gentleman rebel. Ontdek de perfecte pasvorm, van slim fit tot loose fit en nu ook dames jeans!
Op zoek naar stoere jongenskleding in maat 92 - 164?! SKURK maakt het jou erg makkelijk om jongenskleding te mixen en matchen tot te gekke outfits. Uiteraard van topkwaliteit. 
Maak uw huis slimmer en daarmee duurzamer, veiliger en comfortabeler!
Voor al uw judo artikelen is ippontime de ideale plek, wat betreft judo artikelen staan is deze webshop het meest complete. Elke judoka is anders en speelt op een verschillend niveau,. Het is daarom belangrijk dat er voor elke speler ongeacht niveau artikelen beschikbaar zijn die goed bij hem passen. Onze webshop probeert  zo in de behoeftes van de consument te voorzien en dat voor aantrekkelijke prijzen.
Houdt u ook zo van hockeyen en heeft u nieuwe  hockey spullen nodig? Bij hockeygear.eu vindt u alles wat u nodig heeft. Voor een complete uitrusting is hier alles te vinden. Ons assortiment biedt onder andere hockeytsticks, hockeytassen, hockeyschoenen, hockeyballen, hockeykleding, hockey grips en nog veel meer aan. Tegenwoordig zijn nieuwe en trendy designs erg gewild , dit proberen we aan onze consumenten te geven. Naast design bieden we onze consumenten comfort en kwaliteit aan.
JUNAI is uw winkel op het gebied van (huis)dieren, tuin, erf, stal, huishoudelijke artikelen en auto onderhoud.
Bij Vintage Jewellery vindt je de grootste collectie vintage gouden sieraden met kleurrijke edelstenen en diamant.
Boek jouw vakantie bij dé reisspecialist en geniet van een onbezorgde vakantie. Gewoon perfect geregeld. 
Bij De Sfeerbrenger vind je alles om jouw ruimtes op te fleuren. Van servies, Thaise (lig)kussens tot aan prachtige woonaccessoires.
Voor lekkere streekproducten en leuke plattelandscadeautjes!
Wilt u ook eens de wereld vanuit een rieten mandje aanschouwen? Reserveer dan nu uw ballonvaart bij ons. Met opstijgplaatsen in heel Nederland en België kunt u dicht bij of vaak zelfs in uw eigen woonplaats opstijgen. Als specialist in luchtballonballonvaarten maakt 'Ballonvaartmaken.com' van uw droom werkelijkheid, of het nou om één persoon gaat, een huwelijksaanzoek, een familievaart of een bedrijfsuitje alles is mogelijk bij ons.
Cheeky chocolade met een gepersonaliseerd kaartje in de chocola verwerkt!
Innovatieve en exclusieve huidverzorging met Dode Zee mineralen. Diverse cadeausets, 24/7 huid- en productadvies.
De zachtste en meest comfortabele hoofdkussens en dekbedden vind je op Donskussen.nl. Dons is zacht, heeft een hoge vochtopname en een ideale isolatiewaarde. Kortom de beste eigenschappen voor een kussen en dekbed. Verwen jezelf of een ander met natuurlijk topcomfort.
Bij Meer Bubbels vind je de lekkerste mousserende wijnen, stuk voor stuk geselecteerd op kwaliteit, karakter en smaak. Niet alleen de wijnen zijn zorgvuldig geselecteerd, ook de makers waar we mee samenwerken: familiebedrijven die vaak al vele generaties mousserende wijn maken. Wijnboeren die met passie over hun cuvée spreken en je trots hun nieuwste creatie laten proeven.
Waarom shoppen bij ons? Onze webshop is gevuld met originele producten helemaal van deze tijd. We gaan mee met de laatste trends en ontwikkelingen op interieurgebied. Het is ook belangrijk dat je jezelf lekker voelt thuis. 
DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak die meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn is een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en veel speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, de beste service met eenvoudige en veilige online betalingsmogelijkheden.
Rijden in een échte supercar, wie droomt daar nou niet van?
Beef&Steak is een online slagerij voor de beste kwaliteit vlees en producten voor de barbecue met stukken die je nergens anders ziet en vlees van bijzondere rassen zoals Wagyu, Angus en Iberico.
In onze webshop vind je de grootste keuze aan fairtrade en eco artikelen van Nederland, zoals voeding van Fairtrade Original, pannen van Greenpan, fairtrade meubels en woonaccessoires van EcoDesign, verzorgingsproducten met fairtrade arganolie, natuurlijke cosmetica van Fair Squared, tassen, sieraden en mode van Bohemian Fairtrade en nog veel meer!
Sportballen.nl: De voordeligste online webwinkel voor al uw sportballen
Met het assortiment tuinplanten van Forever&Ever® heb je – zoals de naam het al zegt – altijd een sprankelende tuin, balkon of terras. Onze planten zorgen ervoor dat je altijd op een fleurige, gezellig en aangeklede plek kunt zitten.
Uw mooiste foto geprint op plexiglas. We printen het beeld op de achterzijde van het paneel. Dit geeft extra diepte aan de foto en beschermt de print. De foto op plexiglas is watervast, zonlichtbestendig en is geschikt voor binnen en buiten.
Koffiegeluk is een kleine online speciaalzaak met een groot en uniek assortiment. Op onze pagina vind je behalve koffiebonen en koffiecapsules ook een assortiment zoetigheden en een eigen biologische thee-lijn. Laat je verrassen door verschillende lokale Nederlandse branderijen waar wij mee samenwerken of geniet van een heerlijke Italiaanse koffie, bij Koffiegeluk weet elke koffie- en theeliefhebber te slagen.
Fotogeschenk.nl is specialist in gepersonaliseerd printwerk op vele materialen. Wij printen foto's op fotoproducten zoals canvas, aluminium, hout of plexiglas.

De online shop voor tuinplanten! Ruim assortiment van fruit en groeten planten.
Bij Gezinnig shop je vrolijke kletsboeken en handige planners. Gezinsproducten waar je echt iets aan hebt!
BAGOA staat voor ‘Bags over Aid‘. Omdat we ervan overtuigd zijn dat handel de beste manier van ontwikkelingshulp is. Bagoa tassen worden onder eerlijke en duurzame omstandigheden gemaakt in India. Hiermee helpen we mensen een bestaan op te bouwen. Bovendien zijn Bagoa Bags opvallend betaalbaar. Niet duur, wel duurzaam noemen we dat.
De sieraden webwinkel met edelstenen, diamanten en parels.
Meer met Sfeer is de online woonwinkel vol sfeerverlichting, lampenkappen, woonaccessoires en sierkussens!
Shoeby staat voor een verrassende, eigenzinnige collectie die vaak wisselt en altijd ‘on trend’ is. Eén ding is zeker: dankzij de diversiteit aan stijlen én onze kleine series, ben je verzekerd van een unieke look. Kies voor een stoer, casual, zakelijk of juist chique outfit. Maak je outfit compleet met een Shoeby accessoire en schoenen. Zo word jij moeiteloos het stralend middelpunt van iedere gelegenheid!
Van Tilburg Online combineert het gemak van online, met de service van offline. Van Tilburg Online is méér dan een webshop alleen. Naast de nieuwste collecties van de beste merken, kun je er ook terecht voor inspiratie en advies. Zo helpen we je ook online bij het maken van je persoonlijke kledingkeuzes. Mooi van Van Tilburg, mooi voor jou!
HET geheime shopadresje van elke fashionista en trendy man: The Little Green Bag! En waarschijnlijk wordt dit ook jouw one-stop shop als het gaat om fashionable musthaves! Van tassen en portemonnees tot zonnebrillen, slippers, regenjassen en sjaals.
Brandfield is dé specialist in style items waarmee je je outfit compleet maakt!
Bij Werk aan de Muur vind je betaalbare, op maat gemaakte kunstwerken in iedere stijl voor jouw lege muren!
Nubikk is in 2012 opgericht met doel om high end mode voor een breed publiek toegankelijk te maken. Door het ontwerpen van on trend dames- en herenschoenen van hoogwaardig materiaal, voor een aantrekkelijke prijs, onderscheidt Nubikk zich van andere schoenenmerken. De designs zijn ongecompliceerd en geïnspireerd op de laatste trends.
dR Amsterdam zet al jaren de toon in luxe en trendy lederwaren. Hippe tassen en verfijnde klein lederwaren met een compromisloze kwaliteit. Vervaardigd van duurzame materialen en ontworpen met extra aandacht voor functionaliteit. Gemaakt voor jarenlang plezier en onmisbaar in elke garderobe.

Lokaal

Keuze uit scroll menu:
Hier komt jouw gekozen lokale ondernemer waarvoor de medewerker kan kiezen

Goede doelen

Keuze uit scroll menu:
Villa Pardoes is onvergetelijk

Sprookjesachtig vakantieverblijf, spierpijn van het lachen, vrienden voor het leven, even geen gedokter, een weekje onbekommerd genieten, tranen van geluk …. Villa Pardoes is heel veel. Vier woorden vatten alles treffend samen: daar vergeet je álles!

Villa Pardoes biedt écht een onvergetelijke gratis vakantie. Voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor kinderen die dolgraag een tijdje aan iets anders willen denken dan hun ziekte. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten.

Een uitzonderlijke ramp raakt ons allemaal.

Wanneer dat gebeurt slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de noemer Giro555. Giro555 werkt daarbij samen met Nederlandse omroepen, zenders en andere media, en vraagt heel Nederland om zich aan te sluiten. Samen komen we in actie voor noodhulp.

De eerste keer dat Nederland een Nationale Actie hield was in 1984 vanwege hongersnood in Afrika. Tot nu toe zijn er 45 Nationale Acties gehouden. In totaal hebben Nederlanders daarbij meer dan 860 miljoen euro ingezameld. Dankzij deze Nederlandse steun hebben miljoenen overlevenden van rampen over de hele wereld hulp ontvangen.

Ieder kind verdient een verjaardag

In Nederland zijn er ieder jaar weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 80.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job!

 
Draag jij als bedrijf een goed doel een warm hart toe, dan kan hier jouw goede doel komen te staan!

Villa Pardoes

Villa Pardoes
Villa Pardoes is onvergetelijk

Sprookjesachtig vakantieverblijf, spierpijn van het lachen, vrienden voor het leven, even geen gedokter, een weekje onbekommerd genieten, tranen van geluk …. Villa Pardoes is heel veel. Vier woorden vatten alles treffend samen: daar vergeet je álles!

Villa Pardoes biedt écht een onvergetelijke gratis vakantie. Voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor kinderen die dolgraag een tijdje aan iets anders willen denken dan hun ziekte. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten.

Giro 555

Giro 555

Een uitzonderlijke ramp raakt ons allemaal.

Wanneer dat gebeurt slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de noemer Giro555. Giro555 werkt daarbij samen met Nederlandse omroepen, zenders en andere media, en vraagt heel Nederland om zich aan te sluiten. Samen komen we in actie voor noodhulp.

De eerste keer dat Nederland een Nationale Actie hield was in 1984 vanwege hongersnood in Afrika. Tot nu toe zijn er 45 Nationale Acties gehouden. In totaal hebben Nederlanders daarbij meer dan 860 miljoen euro ingezameld. Dankzij deze Nederlandse steun hebben miljoenen overlevenden van rampen over de hele wereld hulp ontvangen.

Stichting Jarige Job

Stichting Jarige Job

Ieder kind verdient een verjaardag

In Nederland zijn er ieder jaar weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 80.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job!

 

Goede doel naar keuze

Goede doel naar keuze
Draag jij als bedrijf een goed doel een warm hart toe, dan kan hier jouw goede doel komen te staan!

Keuze uit scroll menu:
Jouw healthy lifestyle breng je naar een volgend level als je de Sport & Fit cadeaukaart verzilvert. Scoor die geweldige hardloopschoenen, een trendy fitnessoutfit of de beste sporttools om thuis te bewegen. Hoe dan ook, je bent goed bezig!

Kijk op www.sportenfitcadeau.nl waar deze sportieve cadeaukaart allemaal te besteden is!

Minimaal op te waarderen waarde op deze kaart is € 5,-.
Déze verrukkelijke cadeaukaart kun je besteden bij meer dan 2.000 restaurants verspreid over heel Nederland, dus waar de ontvanger ook woont, er is altijd meer dan voldoende aanbod in de directe omgeving. Met vrienden een hapje eten in een gezellig eetcafe, een romantisch avondje uit met je partner naar een sfeervol (sterren)restaurant of een lekkere pizza bij de Italiaan om de hoek. Met deze cadeaukaart kan het allemaal!

Kijk op www.dinercadeau.nl waar je deze heerlijke kaart allemaal kunt besteden!

Minimaal op te waarderen waarde op deze kaart is € 5,-.
De NR. 1 webwinkel cadeaukaart van Nederland!

Shoppen bij de bekendste, leukste en meest verrassende webwinkels van Nederland. Met deze breed inwisselbare cadeaukaart kun je werkelijk alle kanten op. Van design of deco voor je huis tot mode, cadeautjes, elektronica, speelgoed, de mooiste beautyproducten of een heerlijk weekendje weg. Je vindt altijd iets bijzonders.

Te besteden bij o.a. Coolblue, Zalando, Omoda, Only for Men, Vingino, Beef&Steak, Adidas, Shoeby, Rituals, FootLocker, Hunkemöller, Douglas, Nubikk, My Jewellery, Weekendje Weg, Cowboysbag, Woonexpress en honderden anderen!

Kijk op www.webshopgiftcard.nl voor het volledige aanbod webwinkels. 

Minimaal op te waarderen waarde op deze kaart is € 5,-.
Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Wehkamp heeft meer dan 400.000 verschillende producten van meer dan 2.000 merken op het gebied van mode en wonen. 
Momentjes voor jezelf zijn gewoon te koop! In de meest veelzijdige parfumerie van Nederland natuurlijk. Van de lekkerste cremes tot de nieuwste luchtjes of die ene fantastische lipstick: jij straalt!

 
Met je huis ben je nooit klaar. Of je woonkamer nu toe is aan een likje verf of dat je je balkon wilt upgraden: met deze cadeaukaart kun je elke challenge aan en zorg je ervoor dat je interieur altijd trendy en gezellig is.
Te besteden in winkels bij o.a. Xenos, Wehkamp, Riverdale en Trendhopper.

LET OP: Online kan je tot maximaal €50,- betalen met Huis & Tuin Cadeaukaart.
Het advies is om maximaal €50,- op de Huis & Tuin Cadeaukaart over te zetten indien je deze online wilt gebruiken!
Bij ons vind je het totaalconcept voor de man! Naast het grote aanbod van de mooiste modemerken, bieden wij nog veel meer.
Waar geniet je meer van dan van een belevenis? Met de Podium Cadeaukaart reserveer je jouw stoelen voor een geweldige, onvergetelijke avond uit. Ga je voor musical, cabaret, muziek, toneel of dans?
Douglas biedt de keuze uit een prachtig en veelzijdig assortiment geuren, verzorgingsproducten, make-up en accessoires. Van een kleine attentie tot een zeer exclusief cadeau, bij ons bent u aan het juiste adres en uiteraard altijd prachtig verpakt.
De Hunkemöller Giftcard is het ultieme cadeau waar elke vrouw blij van wordt. De kaart is vrij besteedbaar in onze winkels en op onze website aan de mooiste BH’s, slips, nachtmode, badmode, hosiery en nog veel meer sexy producten.
Geen stilzitter en gek op het verbeteren van je huis? Met Kluscadeau worden al je klusdromen werkelijkheid. Van de allerbeste kwasten tot de nieuwste klopboormachine of die fijne trap: je kunt er alles mee aanschaffen.

LET OP: Online kan je tot maximaal €50,- bestalen met KlusCadeau.
Het besteden van Lees! Cadeau gaat heel makkelijk en kan zowel online als in de winkel. Hierbij is de cadeaukaart in delen te besteden aan het brede assortiment van tijdschriften, boeken en e-books. Dankzij dit brede assortiment zal er altijd wel wat voor jou tussen zitten! Of je nou opzoek bent naar thrillers, romans, geschiedenisboeken, schoolboeken, literatuur of kookboeken, met de Lees!Cadeaukaart kun je dit allemaal kopen bij onze verkooppunten.
De mooiste & meest on-trend sieraden shop je bij My Jewellery! 
Met de Wellness Giftcard geef je een dagje wellness cadeau bij de mooiste wellnessresorts van Nederland en België: Veluwse Bron, Zwaluwhoeve, Elysium, SpaPuur, SpaSense, SpaWell, Thermen Holiday, SpaWeesp en Hezemeer (BE) 

Met een zeer uitgebreid scala aan sauna-, beauty- en wellnessfaciliteiten, staat de volledige dag in het teken van een ware wellnessbeleving. 
De Wellness Giftcard is vrij én in delen te besteden. Of de ontvanger nu alleen kiest voor een rondje sauna, of de dag uitbreidt met een massage of beautybehandeling, de cadeaubon is voor alle wellnessfacetten te gebruiken. Iedereen wordt toch blij van een ontspannen dagje wellness?