DNP GiftManagers

Team_20240216141014349

WIJ ZORGEN DAT JIJ BLIJFT VERRASSEN, VERBINDEN EN VERMAKEN!

DNP GiftManagers is al ruim 20 jaar bedenker en uitgever van de allerleukste cadeaukaarten en -concepten. Met veel plezier en ambitie bedenken wij voor onze opdrachtgevers bijzondere, originele attenties en verrassingen.

Een cadeau is pas écht een cadeau als het aan alle klanten klopt. Het cadeau zelf natuurlijk, maar ook de gedachte erachter, de boodschap en de verpakking. Juist die extra persoonlijke touch maakt zowel het geven als ontvangen specialer. Wij begrijpen de essentie van de huisstijl, thema's en kernwaarden en passen deze naadloos toe.

Met een schat aan ervaring in de branche en onze oprichters Janet Moltmaker en Marjon Broekmeulen nog altijd aan boord, garanderen we stabiliteit en betrouwbaarheid als zakelijke partner. Wij zijn een financieel kerngezonde organisatie én een bekende en gevestigde naam in cadeau(kaarten)land. Jaarlijks werken we met en voor bedrijven van verschillende groottes, variërend van 100 tot duizenden medewerkers.

We verheugen ons erop om met je in gesprek te gaan over jouw eindejaarsgeschenk en hoe we dit het mooiste vorm kunnen geven. Daarnaast staan we altijd klaar om jouw ideale partner te zijn, ook voor andere speciale cadeaumomenten.