ONZE TESTIMONIALS

KLANT ERVARINGEN

 

 

ONVERGETELIJKE CADEAUMOMENTEN

Al bijna twintig jaar mag DNP zich koploper in de markt voor cadeauconcepten noemen. Uniek zijn we vanwege onze service en creativiteit die wij bieden om een cadeaumoment onvergetelijk te maken. Pas als álles klopt en we een topbeleving hebben gecreëerd voor de gever en de ontvanger, zijn we tevreden.
 
Ons betrokken en enthousiaste team zorgt ervoor dat onze klanten totaal ontzorgd worden. Wij doen dit met enorm veel plezier en het geeft ons een geweldige kick als wij alles van A tot Z tot in de puntjes mogen regelen voor jou als klant. Jaarlijks geven al duizenden organisaties de zorg voor hun geschenken met vertrouwen aan ons uit handen. Zij weten: DNP regelt het gewoon!

TEVREDEN KLANTEN

Lees HIER wat onze klanten over ons zeggen

“Afgelopen kerst hebben wij als kerstpakket voor het personeel gekozen voor The Ultimate Giftbox. Wij hebben alleen maar positieve en leuke reacties hierop gehad. We hadden de box zelf gepersonaliseerd en het zag er echt super mooi uit. We zouden zeker volgend jaar weer hiervoor kiezen!” 

Budget Thuis

“Voor de Rabobank in de regio Gelderland-Zuid heeft DNP het eindejaargeschenk verzorgd. Ruim 600 medewerkers hebben de Ultimate Giftbox in de bekende Rabo look & feel ontvangen. Van idee tot en met uitvoering was het plezierig samenwerken. Onze eigen inbreng was mogelijk, zowel qua vorm als inhoud. En juist in een intensieve tijd aan het einde van het jaar was het: korte lijnen, snel schakelen en meedenken. Ook een foutje werd snel gecorrigeerd, waardoor iedereen op tijd zijn geschenk kon uitkiezen. En daar genieten we nu nog van.”
 

Rabobank Vallei en Rijn

“Compact, verrassend en een stralend product!”             

Leeuwerik Plaat

“Ik heb de DNP groep ervaren als een betrouwbare, meedenkende en creatieve organisatie!”   

Meijer Group

“DNP zorgt ieder jaar in stijl voor een zorgeloze geschenkkeuze; je persoonlijke voorkeur kan op diverse manieren ingevuld worden wat het prettig maakt om deze Box aan een zeer gemêleerd publiek te overhangen!”

Sibelco

“Een cadeaubox met beleving en keuze voor ieder wat wils.”   

De Voogt Naval Archtects

“Een prachtig geschenk, met een sjieke uitstraling, geweldig
ontvangen!” 
 
FC Groningen B.V.

“Met dank aan DNP hebben wij onze medewerkers ook afgelopen kerst weer een mooi, veelzijdig cadeau kunnen geven als dank voor hun inzet. Net als voorgaande jaren verliep de afhandeling van deze bestelling weer prettig en voorspoedig.”

Yes! Kinderopvang

 

“Erg leuk concept en goed ontvangen bij de medewerkers,
voor ieder wat wils.”

Network4Cars

“Iedere collega kon op deze wijze, zelf kiezen waar ze het geldbedrag aan wilden besteden.”
 
UL International (Netherlands) BV